Els socis aproven la gestió del primer any de la nova junta.

El passat, 23 de Juliol de 2011 al Local Social de la UD Taradell, es va celebrar L'Assemblea de Socis del club. Un total de 30 assistents aproximadament van assistir a una assemblea que va durar dues hores i mitja i que va servir per tancar el primer any de mandat de la nova junta directiva.


EL PRESIDENT DONA LA BENVINGUDA i PRESENTA LA JUNTA
 
Miquel Bou, president de la UD Taradell, va aprofitar per donar la benvinguda als socis abans de començar l'assemblea repassant el primer any de mandat de la Nova Junta Directiva de la UD Taradell. Bou, va esmentar que s'han fet avanços en el material i obres importants com les dels vestidors, també va dir que s'havia millorat el sistema informàtic tant com dades dels esportistes, noves tecnologies i també va destacar la millora amb un nou programa de comptabilitat. El President també va esmentar la bona millora econòmica del club alt per alt i va finalitzar el seu discurs presentant la nova junta amb els càrrecs que corresponen: Miquel Bou ( Presidència ), Jordi Prat ( Àrea de Manteniment i Vicepresidència ), Eduard Berruezo ( Tresoreria ), Toni Atència ( Secretari ), Albert Freixas ( Responsable Esportiu ) i Joan Puig ( Responsable Social ).
 
 
MILLORA DE INGRESSOS i MILLORA DE PRESSUPOST
 
Una de les coses mes esperades dels socis, va ser el balanç econòmic de l'exercici 2010 - 2011. La Junta directiva va presentar els comptes anuals en mans del tresorer que va entrar en detall explicant els socis cada un dels ingressos i despeses. En resum, els ingressos van pujar uns 141632 €, més ingressos al curs anterior però el Tresorer de la UD Taradell va comentar que les despeses de la temporada 2010 - 2011 van ser superiors a les de l'altre exercici en motiu de les nombroses despeses extraordinàries que es van produir. Finalment, el tresorer del club va comentar que el benefici generat era de 2245,40 €.
 
Pel que fa el pressupost de la temporada vinent, la junta directiva va afirmar que s'esperen més ingressos i també més despeses ja que amb el benefici pressupostat es milloraran diverses coses del club com exemple els sous dels entrenadors.
 
 
BALANÇ ESPORTIU CRITIC.
 
Albert Freixas va fer el Balanç esportiu de la última temporada. El Responsable de l'Àrea va comentar que podia haver estat millor però que després d'un any al capdavant la junta ha après moltes coses. Va comentar que el Primer equip va quedar cinquè a la classificació, que s'estava molt content ja que aquest equip era creat per una categoria inferior com apuntava la federació però que el final, en quedar-se a Primera Territorial, es va decidir continuar confiant a la mateixa plantilla.
 
Pel Futbol Base, Freixas va comentar que hi havia hagut diversos problemes amb entrenadors i que s'han hagut de substituir una quarta part dels entrenadors de les plantilles inferiors, també va apuntar que els nous entrenadors van fer una bona feina. Dels resultats no en va parlar gaire, va comentar que el Femení i Cadet van baixar de les respectives categories i va destacar que l'Infantil va quedar en 4a posició de la seva lliga.
 
 
 
MILLORES ESPORTIVES DE CARA LA NOVA TEMPORADA.
 
També el responsable esportiu va comentar que de cara la nova temporada, s'espera que no passi  com l'anterior. Segons el Director Esportiu, la millora econòmica del club farà que es pugui pagar un sou digne d'entrenador al nostre club i es fitxaran els entrenadors corresponents per oferir un bon aprenentatge del futbol.
 
A part va confirmar que Jaume Serra seguiria com entrenador del primer equip, amb Manel Ochoa de porter. D'Altes va confirmar dos jugadors: David Pujol ( Voltregà ) i Raul Garcia ( Juvenil de Preferent del Manlleu ) i també Nil Morfulleda ( Juvenil del Taradell ). De baixes, només es va confirmar Joan Morcillo, Sergi Solà i Vilaseca.
 
De cara el Futbol Base, Freixas va comentar que es farien tres femenins, Senior, Juvenil Cadet i Infantil Aleví i també que hi haurien tres Prebenjamins, això faria l'augment d'equips del club.
 
 
 
LES QUOTES ES MANTENEN.
 
Per tercer any consequtiu, les quotes generals no s'apujaran. La junta va argumentar-ho que pels moments que estem, no es idoni pujar quotes. Per tant, els socis valdran 105€ i els socis Jubiltats 65. El que si que es canviarà serà la forma de pagaments del Futbol Base: la quota serà la mateixa que tots els anys però no es dividirà amb Carnet de Soci ni amb Quota del Futbol Base, sinó que serà unicament quota de Futbol Base i costarà segons la categoria que es jugui. Eduard Berruezo va comentaqr que també es mirarà de domiciliar totes les quotes.
 
 
 
LA JUNTA DEMANA COL·LABORACIÓ DELS SOCIS.
 
La Junta Directiva va demanar la col·laboració als socis amb dues grans tasques: la primera tasca que proposa la junta, es reordenar l'arxiu històric del club, ja que fa molt temps que no s'organitza i està molt deixat. Per això la junta demana l'endreça d'ell per després mantenir-lo tal i com ho deixi el grup.
 
La segona tasca, es demana crear una comissió per valorar l'organització dels socis del club.
 
 
 
APROVACIÓ DE NOVES NORMES GENERALS:
 
La Junta, va aprofitar l'Assemblea per rebre apoiament dels socis per adoptar diferentes normatives de cara nivell esportiu. Els socis van donar total recolzament a la junta directiva ja que es va creure que eren coses forces importants de cara el club. La llei del dret d'admissió, l'expedientació a jugadors, entre d'altres temes que es va tractar.