Punt d'or a un camp complicat !

El Segona Catalana inicia la nova categoria amb un empat en el marcador a un camp molt complicat com és el Granollers. Els de Jaume Serra, han fet un partit bo amb tots els aspectes i tant sols ha faltat el gol. Els Taradellencs molt ben ordenats, ha estat molt bé en defensa, això ha provocat que el Granollers tingués tres ocasions comptades. Tot i això, el Granollers ha tingut dues oportunitats molt bones, totes dues en rematades de corner, però el Taradell no ha perdut el temps i les recuperacions mitjançant la defensa i l'entrada jugant la pilota ha fet que tingues bones oportunitats.

A la Segona part, els dos equips han sortit molt agresius però el Taradell ha sapigut portar molt bé el partit i el Granollers no ha creat perill. Els blanc i blaus han tingut més arribada però cap ocasió clara, tot i això, Canó i Grifols han intentat rematar a dintre la porteria del Granollers. A l'últim instant de partit, podia haver arribat un gol per cada conjunt. La primera, una pilota del Granollers on Manel Ochoa se li ha escapat amb una sortida i Raul Garcia l'ha tret a linia de gol i després el Taradell amb una jugada de Falta on ningú ha rematat.

La nota negativa del Taradell ha sigut la lesió de Morcillo a la primera part, que sembla ser que no serà greu.
Els Protagonistes: Manel Ochoa, Joan Morcillo ( Guillem Molas min. 20 ), David Canadell, Raul Garcia, Xevi Ochoa ( Marc Cuenca min.72 ), Edu Morató ( Quim Rovira min. 72 ), Marc Font, Fredi Juanes ( Quim Molas min.81 ), Sergi Erra, Joan Canó i Jordi Grifols.