El Taradell dedica la victòria al Gran Capità !

El Taradell va aconseguir una victòria i li va poder dedicar al capità de l'equip, Joan Morcillo que és despedia de l'afició taradellenca. El Taradell però va sortir molt nerviós i als set minuts de joc va encaixar el primer gol obra de Estiviz. A partir del gol dels Vallesans, el Taradell es va créixer i per la banda esquerra on jugava Morcillo van arribar les millors oportunitats. Morcillo, va tenir una de molt clara que va sortir fregant el pal i Erra, el minut 25 després d'una contra del Taradell, va anotar el primer. El Taradell va continuar jugant amb molta comvinació i joc i va trobar la recompensa al minut. 34 amb un gran gol d'Eduard Morató.

A la segona part el Taradell va confirmar la seva superioritat i van tenir moltes oportunitats. El minut 60, Sergi Vilaseca que també és despedia de l'afició taradellenca, va anotar un golàs després d'una rematada de cap. Al minut 80, Joan Morcillo va ser encarregat de picar una falta de forma magistral que va fer lluir el porter dels Vallesans. La trajectòria de Joan Morcillo, va acabar el minut 86 de partit, on els jugadors els hi van fer el passadís als vestuaris. Les llàgrimes del jugador, dels jugadors i equip tècnic de l'equip, personal del club i públic no es van poder resistir a la fi de trajectòria quan el jugador va aplaudir al públic taradellenc.

Sergi Solà, també va penjar les botes després d'una temporada a primera territorial amb el Taradell. El Manllauenc, va fer una estelar actuació com a central.